Wellness

Slovenija

Grand Hotel Portoroz

U à-la-carte restoranu pripremaju se jela mediteranske kuhinje, dok se u taverni služe lagani istarski obroci i lokalna vina. Hotel Portorož poseduje i kafe Central, u kojem možete uživati u domaćim pecivima i sladoledu, koktelima i finim cigarama.

Važan deo hotela Grand Portorož predstavlja spa centar Terme & Wellness LifeClass, koji obuhvata kompleks zatvorenih bazena sa termomineralnom vodom, prostranu terasu za sunčanje i vrhunske velnes centre.

U cene su uračunati ulaz na bazene sa morskom/termomineralnom vodom, korišćenje fitnes centra u jutarnjim satima, zabavni program i ulaz u kazina Riviera i Portorož Grand.

Gostima hotela Grand Portorož na raspolaganju je plaža ekskluzivnog hotela Meduza, gde mogu besplatno koristiti ležaljke, suncobrane i terase za sunčanje.

PREUZMI CENOVNIK

IZDVAJAMO

avio karte

krstarenje1

Milenijum osiguranje

Kontakt

  • Adresa: Bulevar oslobodjenja 267, 11000 Beograd, Srbija, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999
Kontakt forma

PRATI NAS NA


RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.

 

Milenijum osiguranje

 


Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović. 


Sve informacije na sajtu turističke agencije LIBERTY TRAVEL su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.