Avio karte

AVIO KARTE

 

Zadovoljstvo nam je da vam ponudimo avio karte po najpovoljnijim cenama za domaće, evropske i svetske destinacije! Potrebna vam je avio karta ali ne znate ili nemate vremena da tražite najbolju opciju? Pošaljite nam upit! Recite nam kada i gde želite da putujete, koji su vam kriterijumi i prioriteti, a pretragu prepustite nama. Spremni smo da vam u svakom trenutku izadjemo u susret i obezbedimo jeftine avio karte ili avio karte za prvu klasu, izbor je vaš. Potrudićemo se da vam pronađemo najbolju opciju, bilo da vam je prioritet cena, kraća konekcija, vremena letova, omiljena avio kompanija, količina prtljaga, uslovi promene avionske karte ili bilo šta drugo. Tu smo da vas saslušamo, razumemo i pronađemo vam idealno rešenje. Pošto se najjeftinije avio karte gotovo po pravilu prodaju dosta pre leta, značajno je da rezervaciju napravite što je ranije moguće.

 

Za rezervaciju avionske karte potrebni su vam samo željeni termini, destinacije i imena putnika. Rezervacija vas ne obavezuje na plaćanje, već vam “čuva” mesto na željenim letovima po odgovarajućoj ceni dok ne odlučite. Rezervacija avio karte najčešće važi 3 dana, mada u nekim slučajevima to može biti i dosta duže, ili kod promotivnih avio karata kraće, pa često i svega 24h. Uz rezervaciju, dobićete i informaciju o ceni, koliki je rok izdavanja, kakvi su uslovi promena za rezervisanu avio kartu, koji su uslovi otkaza za rezervisanu avio kartu i da li postoje druga nespecifična ograničenja.

 

Danas je najisplativiji i najsigurniji način kupovine avio karte preko agenta koji će brinuti o svim detaljima i biti vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja, konsultacije i informacije. Sve što je potrebno da uradite je da nas pozovete a mi cemo vam dati odgovor na sva vasa pitanja!
PREUZMI CENOVNIK

IZDVAJAMO

avio karte

krstarenje1

Milenijum osiguranje

Kontakt

  • Adresa: Bulevar oslobodjenja 267, 11000 Beograd, Srbija, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999
Kontakt forma

PRATI NAS NA


RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.

 

Milenijum osiguranje

 


Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović. 


Sve informacije na sajtu turističke agencije LIBERTY TRAVEL su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.