Avio karte

Brinite o svom zdravlju i za vreme putovanja

 

Tokom putovanja mogu se desiti nepredviđeni zdravstveni problemi. Zato Vam preporučujemo da se pre polaska na put dobro raspitate i obezbedite polisom zdravstvenog osiguranja. Odabirom kvalitetne polise, Vaše zdravlje će biti u sigurnim rukama, imaćete svu neophodnu asistenciju i uštedećete novac, jer su medicinske usluge svuda u svetu izuzetno skupe. Važno je da se pre odbira osiguravajuće kompanije dobro raspitate o svim detaljima - do koje sume ste osigurani, da li imate participaciju u ukupnim troškovima ili Vam se refundira kompletan iznos koji ste u te svrhe eventualno potrosili na određenoj destinaciji. Pravila osiguravajućih kuća se razlikuju, pa ukoliko Vam medicinske usluge zatrebaju, morate imati informaciju da li prvo pozivate kontakt centar osiguranja da Vam daju dalje instrukcije ili troškove plaćate sami, a refundirate ih po povratku sa putovanja. U drugom slučaju zatražite od medicinske ustanove ili lekara potrebnu dokumentaciju, koju ćete kasnije dostaviti osiguravajućoj kompaniji i podneti zahtev za refundaciju.
PREUZMI CENOVNIK

IZDVAJAMO

avio karte

krstarenje1

Milenijum osiguranje

Kontakt

  • Adresa: Bulevar oslobodjenja 267, 11000 Beograd, Srbija, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999
Kontakt forma

PRATI NAS NA


RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.

 

Milenijum osiguranje

 


Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović. 


Sve informacije na sajtu turističke agencije LIBERTY TRAVEL su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.