Daleke destinacije

Dominikanska Republika

Majestic Elegance

Plaža: Hotel se nalazi na peščanoj plaži Arena Gorda. Ležaljke i suncobrani bez doplate.

Sobe: Hotel raspolaže sa 597 soba, raspoređenih u dvospratnim i trospratnim hotelskim zgradama. Svaka soba tipa Junior Suite with Jaccuzzi, površine oko 50m2, ima kupatilo (odvojeni od spavaćeg dela samo toalet/WC i tuš), hidromasažnu kadu/đakuzi (u spavaćem delu sobe), klimu, ventilator, terasu ili verandu, TV sa satelitskim programom, telefon, DVD, mini frižider, pristup internetu (doplata), sef, aparat za pripremu kafe, bade mantil, dasku za peglanje.

Hotelski sadržaj: Hotel ima 6 restorana, snek bar, 6 barova, spoljašnji bazen u obliku lagune, vodeni park sa toboganima (sekcija u okviru spoljašnjeg bazena), spa centar, mini klub za decu, klub za tinejdžere, pozorišnu binu za večernje predstave, biznis centar, sale za sastanke. Mogućnost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi (doplata za motorizovane sportove i ronjenje). Obavezan formalan način odevanja (dress code) u restoranima tokom obroka.

Način služenja obroka: Ishrana je na bazi all inclusive usluge u glavnom restoranu; švedski sto, samoposluživanje (doručak-ručak-večera, užina u toku dana, bezalkoholna i alkoholna nacionalna pića-koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova). U restoranima a-la-carte ishrana je na bazi menia.

Kontakt

  • Adresa: Bulevar oslobodjenja 267, 11000 Beograd, Srbija, MB: 20421975
  • + 381.60.08.86.999
Kontakt forma

PRATI NAS NA


RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 10 - 18h
Subota i Nedelja: Neradni

O Nama

Turistička agencija Liberty travel je jedinstvena agencija na našem tržištu koja omogućava kupovinu aranžmana preko interneta... Prilikom posete sajtu videćete preko 70 atraktivnih destinacija.

 

Milenijum osiguranje

 


Osoba zadužena za prijem i reklamaciju u agenciji Tamara Vumirović. 


Sve informacije na sajtu turističke agencije LIBERTY TRAVEL su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.